Gæstebog til bryllup

En personlig gæstebog hvor alle gæsterne kan skrive deres personlige hilsen til dagens brudepar. Med garanti en minderig bog. Lav din egen tekst til gæstebogens side 2. Her har du mulighed for at få en tekst/rim med en opfordring til gæsterne om, at skrive i denne gæstebog. Du kan også starte på gæstebogen, men at skrive nogle personlige ord til brudeparret. Der er frit valg.
Indeholder på side 1:Navne, vielsessted (kirke), datering og feststed samt brudeparrets navne + dato trykt på alle skrive siderne. Trykket er tonet og placeres nederst. Indsættelse af egen tekst på side 2.

36 Sider med hårdt omslag; beige med glat overflade eller rødt med rose og ru overflade. Bogen måler 17,5 cm x 21 cm.
Få billede af parret med i bogen! Vi trykker dit foto på side 1 i bogen på Canon fotopapir. Vælg imellem en blank kvalitet (210 gram) eller en mat kvalitet (170 gram). Billedet trykkes med en grå baggrund og med en sort kant rundt om billedet. Pris 49,00 Dkr. Beregn en ekstra dags leveringstid.

Du kan også selv sætte et billede ind i bogen ved hjælp af en fotolomme/chartek med hvidt papir. Placeres bagerst i bogen. Pris 19,00 Dkr.

Leveres enten med Post Danmark som Q-brev pris 59,50 Dkr eller til nærmeste gls pakkeshop pris 39 Dkr.

* Påkrævede felter

199,00 DKK