Gæstebog til barnedåb - pige

En personlig gæstebog til barnedåb, hvor alle gæsterne kan skrive deres personlige hilsen til barnet og forældrene. Med garanti et minde fra dåbsdagen. Lav din egen tekst til gæstebogens side 2. Her har du mulighed for at få en tekst/rim med en opfordring til gæsterne om, at skrive i denne gæstebog. Du kan også starte på gæstebogen, men at skrive nogle personlige ord til barnet. Der er frit valg.
Indeholder på side 1: Anledning, navn på dåbskirken, datering, feststed og barnets fulde navn. På skrivesiderne trykkes valgt illustration, barnets navn og dåbsdato nederst. Skriften er tonet. Vælg 1-2 illustrationer.

Gæstebogen er ialt på 36 sider med hårdt omslag. Bogen måler 17,5 cm x 21 cm. Vælg imellem et lyserødt eller beige omslag.

Få billede af barnet med i bogen! Vi trykker dit foto på side 1 i bogen på Canon fotopapir. Vælg imellem en blank kvalitet (200 gram) eller en mat kvalitet (170 gram). Billedet trykkes med en grå baggrund og med en lyserød kant rundt om billedet. Pris 49,00 Dkr. Beregn en ekstra dags leveringstid.

Du kan også selv sætte et billede ind i bogen ved hjælp af en fotolomme/chartek med hvidt papir. Placeres bagerst i bogen. Pris 19,00 Dkr.

Leveres enten med Post Danmark som Q-brev pris 59,50 Dkr eller til nærmeste GLS pakkeshop pris 39 Dkr..

* Påkrævede felter

199,00 DKK