Mest stillede spørgsmål

Herunder finder du de mest stillede produkt spørgsmål og betaling. Her kan du finde hjælp til spørgsmål vedrørende hvordan jeg bestiller, levering og reklamation. 

Min personlige bog, personlige børnebøger, dåbsbøger og festbøger

Hvad måler dine bøger, og er kvaliteten i orden?

Alle mine personlige bøger er på fuld kvalitetshøjde med andre almindelige bøger. Bøgerne har alle eksempelvis hårdt omslag, som tåler en fugtig klud. De fleste af mine personlige bøger måler 21 cm i højden og 17,5 cm i bredden, og er på enten 36 eller 24 sider. Størrelse og antal sider m.m. står på bogens produktside her på min-personlige-gave.dk.

Mit barn er 6 år, hvad skal jeg vælge?

Det er svært, at dele mine personlige bøger op i alderstrin, da bøgerne bliver brugt over en længere årrække. Børnene vil alle opfatte bøgerne vidt forskellige pga. deres individuelle forståelsesevne. Vigtigst af alt er, at man vælger en bog, som man mener vil interessere barnet. er barnet eventuel meget glad for dyr, er ZOO og Bondegårdsbogen oplagte bøger.

Hvad skal jeg skrive som barnets alder?

Du skal skrive barnets alder i hele antal år, eventuel med halve år, eks 4½ år. Er bogen en dåbsgave anbefaler jeg, at man helt undlader at skrive alderen. Det vil ikke gå ud over selve den personlige historie, at alderen ikke er med. Alternativ kan man fremdatere alderen (skrive ex. 4 år, selvom barnet kun er 5 måneder).

Hvad skal jeg skrive som min personlige hilsen i bogen og hvor står den?

Din personlige hilsen står hyppigst på bogens side 3, sammen med hvem bogen er fra og datering. Skriv meget gerne en lille personlig hilsen, i stedet for ex."Med knus og kram". Husk også at skrive "fra" eller "ønskes du af", hvis du vil have det med. Eksempler på hilsner:

Kære Line. Vi ønsker dig tillykke med din 5 års fødselsdag. Knus fra...

Kære smukke Mathilde. STORT tillykke med dåbsdagen. Vi elsker dig helt op til månen og tilbage igen...

Vi håber solen vil skinne på din vej igennem livet. Knus fra..

Er min hilsen for lang, - den melder fejl?

Din hilsen kan være et bestemt antal tegn. Det står på bestillingssiden. Melder siden fejl, selvom du mener at din hilsen passer med antallet, så skriv den i stedet for i "kommentar feltet" nederst. Jeg vil indsætte den i bogen. Er den for lang, kontakter jeg naturligvis dig.

Kan jeg skrive flere venner med i bogen?

De fleste af mine personlige bøger anbefaler jeg 2-3 venner. Jeg skal mindst bruge 2 venner. Vil du gerne have 4 eller måske 5 venner med i bogen, så skrive dem gerne på, så skal jeg forsøge at få plads til alle. Jeg kontakter dig naturligvis, hvis det kniber med pladsen.

Jeg vil gerne have en fotoside med ind i bogen?

Under hver bog kan bestille en fotoside med dit eget billede. Billedet vedhæftes selve bestillingen ved at trykke på "Vælg fil". Du finder så dit bedste billede af barnet og vælger det. Om billedet er lodret eller vandret er lige meget. Bedst er dog et lodret billede. Du skal eje rettighederne til billedet.

Dåbsgaver, dåbsrammer

Skal jeg selv sætte et billede ind?

Ja, jeg trykker selve passepartout, hvor på barnets navn, fødsels- og dåbsdato samt vægt og længde er trykt. Selve hullet i passepartout er 9 x 14 cm.

Hvad er leveringstiden?

Den aktuelle leveringstid kan du se her.

Betaling

Er det sikkert at betale på nettet?

Ja, det er det! Du skal altid vælge at betale med kort ex Dankort, så er du på den sikre side. Jeg benytter et betalingssystem der hedder ePay. De sørger for at betalingen sker i en sikker krypteret forbindelse.

Hvornår hæves beløbet?

Jeg godkender og hæver først betalingen, når varen er afsendt. Betaler du med kreditkort som eksempelvis MasterCard, kan de reservere betalingen. Men jeg godkender og modtager først betalingen ved afsendelsen.

Kan jeg betale med MobilePay?

Ja. Vælg kortbetaling som betalingsform. Selve betalingen via MobilePay sker i det næste vindue vi a en sikkert forbindelse.

Fandt du ikke lige dit svar her, så kontakt mig endelig, så skal jeg hurtig hjælpe.